Cégtörténet

A Royal Sütöde Kft. Siófok- Kiliti városrész központjában, az Asztalos utcában található. A nemrégiben újjávarázsolt, az európai szabványoknak és előírásoknak is megfelelő pékség ma már hatvan embernek ad megélhetést, kenyeret és biztosít teljes ellátást a környékbeli emberek számára.

A Royal Sütöde elődjét még 1927-ben alapította Hochberger József pékmester, mely annak idején a vegyesbolt mellett a falu ellátását szolgálta. A pékséget a világháború után államosították, majd 1968-ban adták vissza Hochberger Józsefnek, aki kisiparos pékmesterként dolgozott itt.

Mai pályafutásának kezdetét a 80-as évek elejétől számítjuk, amikor az üzem teljesen új gazdasági formában kezdte meg működését, mint GMK. A jelenlegi cég ROYAL Sütöde Kft.-néven került megalapításra 1991-ben öt magánszeméllyel, melynek fő célja a vállalkozás korszerűsítése volt. A társaság fokozatosan teremtette meg az anyagi, üzleti és technológiai feltételeket a teljes sütőipari tevékenység kialakításához, működtetéséhez. A társaság 2002-ben egy új s modernizáltabb, nagy kapacitású sütőüzemet, valamint azt kiszolgáló logisztikai központoz hozott létre, mellyel alkalmas és versenyképes a megváltozott fogyasztói igények kielégítésére is. A társaság jelentős üzleti kapcsolatokat épített ki először regionális szinten, majd neve hamarosan országszerte ismertté vált.